PROMPTNI POTEZ ZET-a! Nakon našeg teksta povučen autobus u kojem se zaslon klatio nad glavama putnika, EVO ŠTO KAŽU

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što smo izvijestili kako na autobusnoj liniji 172, koja prometuje iz smjera Črnomerca do Zaprešića, putnicima “prijeti” zaslon koji sa stropa visi tek o jednoj žici, javili su se iz ZET-a.

Tvrde kako je vozilo, sukladno pravilima, povučeno iz vožnje, a objasnili su i kako je do nedostatka došlo.

“Upućujemo ispriku cijenjenim putnicima zbog opisane situacije, a do čega je najvjerojatnije došlo uslijed vožnje. Navedeno vozilo je promptno povučeno iz prometa kako bi se otklonio opisani nedostatak, a na liniju je upućeno zamjensko vozilo. Tehničke su poteškoće uslijed eksploatacije vozila, unatoč naporima servisnih i interventnih ekipa nažalost neizbježne, no u takvim situacijama odmah se reagira kako bi usluga javnog prijevoza bila realizirana na zadovoljstvo cijenjenih korisnika”, naveli su.

Podsjetimo, putnici su na ovoj ruti dva dana putovali strepeći od zaslona koji se nekontrolirano ljuljao ovisno o samom putu. Jedna čitateljica nam je poslala snimku pa istaknula kako tijekom svog putovanja, ni ona ni ostali putnici, ne prestaju zuriti u zaslon koji visi. “Samo čekamo da nam padne na glavu”, rekla nam je.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE


Komentari