PROMJENE NA TRASAMA: Autobusne linije 159, 160 i 163 voze po izmijenjenim rutama

retkovec.net

U promet je puštena izvanredna linija 158.

Autobusne linije 159 (Savski most – Strmec Odranski), 160 (Savski most – Lipnica – Havidić Selo) i 163 (Savski most – Donji Trpuci – Gornji Trpuci) od četvrtka 22. rujna od 8 sati, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom i to zbog radova, odnosno obustave prometa dijelom Obreške ceste, na dionici od Prigradske ulice do Strmečke ceste, javljaju iz ZET-a.

Izmjene u prometu uvjetuje uređenje kolnika, a autobusi će zaobilaziti zonu radova te će od Savskog mosta, voziti Jadranskim mostom, Remetinečkom cestom i Ulicom dr. Luje Naletilića, nastavit će ravno Sisačkom cestom, skretat će desno na Sisačku cestu odvojak IV, zatim će Ulicom Remetinečkih žrtava, Čorovom i Češkom ulicom dolaziti do lijevog skretanja u Obrešku, kako bi uobičajenom trasom nastavili do krajnjeg odredišta.

Autobusi linija 159, 160 i 163 neće se zaustavljati na usputnim stajalištima sve do povratka na redovne trase, no na Sisačkoj cesti, odmah nakon raskrižja s Ulicom dr. Luje Naletilića uspostavit će se privremeno obostrano stajalište.

Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost područjem kojim uobičajeno prometuju spomenute linije, tijekom radova, uspostavit će se i izvanredna autobusna linija 158 (Savski most – Dupci).

Završetak radova očekuje se u poslijepodnevnim satima nedjelje 25. rujna.


Komentari