Prometni problemi Kajzerice: Nadstrešnice na autobusnim stajalištima

Gorući problemi na Kajzerici s kojima se građanska udruga suočava već mjesecima.

Potaknuti prometnim problema na Kajzerici, građanska udruga Zakaj? Za Kajzericu potaknuta problemima koji već godinama ne nailaze na rješenje poslala je dopis Gradskom ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet i medijima.

Ovaj put osvrnuli su se na problem nadstrešnica na autobusnim stajalištima, a odgovorne mole da se one postave.

Njihovo pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Osim jedne ispred klizališta Velesajam na Kajzerici niti jedno autobusno stajalište nema nadstrešnicu. Gotovo je nevjerojatno da u cijelom Mjesnom odboru Kajzerica putnici koji se koriste javnim prijevozom nemaju nikakvu zaštitu. Od osam autobusnih stajališta na Kajzerici samo na jednom mjestu možete se skloniti od kiše i vjetra ili jarkoga sunca.

Kod semafora u Antalovoj ulici postojala je još jedna nadstrešnica koja je prije nekoliko godina u potpunosti uklonjena. Prilikom uklanjanja obradovali smo se da se radi o rekonstrukciji ali nakon nekoliko mjeseci, a sada već i godina shvatili smo da se to neće dogoditi.

Molimo odgovorne da postavi toliko željene nadstrešnice na lokacijama na Kajzerici, jer njezini građani nikako nisu i ne smiju biti građani drugog reda hrvatske metropole.
Srdačan pozdrav.

S poštovanjem

Građanska udruga

Zakaj? Za Kajzericu!” stoji u dopisu inicijative.

nadstrešnica

>>> Prometni problemi Kajzerice: Pristup savskom nasipu

>>> Stanovnici Kajzerice traže sanaciju Savskog mosta: ‘Pitanje je trenutka kada se na tom mjestu može dogoditi tragedija’

>>> Građanska udruga ponovno upozorava gradske vlasti na gorući problem na Kajzerici

>>> Ogroman problem u kvartu Kajzerica: Kružni tok Remetinečka-Riječka


Komentari