PROMETNI KAOS U ZAGREBU: Saznajte koji su preporučeni obilasci

Ivan Ramađa
Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK)

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski brod i Lipovac, pa iz HAK-a vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na raskrižju Maksimirske i Svetošimunske ceste u Zagrebu.

Zbog vode na kolniku zatvorena je lokalna cesta LC67209 Lukavac-Draževitići.

Danas i sutra, zbog službenog posjeta Republici Hrvatskoj i boravka predsjednika Državnog vijeća NR Kine, promet će u Zagrebu biti posebno reguliran, zbog čega se očekuju zastoji i gužve.

Građane se poziva na strpljenje i razumijevanje.

Policijski službenici PU zagrebačke zatvarat će promet u što je moguće kraćem roku potrebnom za obavljanje službenih zadaća.

Tom prilikom mogući su kraći zastoji i prekidi prometa. Stoga još jednom iz HAK-a građane pozivaju na strpljenje i suradnju, uz poštivanje privremene regulacije prometa. Karte preporučenih obilazaka PRONAĐITE OVDJE.

Zatvoreni su granični prijelazi:

GP Goričan (do 30. lipnja). Promet se preusmjerava na GP Goričan II;

GP Gornji Brgat (osim za vozila gradilišta i stanara), do 17.travnja. Moguće je koristiti granične prijelaze: MCGP Karasovići i MCGP Čepikuće;

GP Vitaljina;

GP Dvor je otvoren samo za pješake.

Na GP Gunja-Brčko zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Trajekti i katamarani plove redovito.


Komentari