PROMETNA REGULACIJA POČETKOM TJEDNA: Ceste zatvorene zbog radova

Zbog radova će neke ulice biti zatvorene.

Izbjegavajte ove ulice početkom sljedećeg tjedna:

  • do 15. kolovoza u 5 sati zbog radova na križanju Jurišićeve i Palmotićeve ulice u Zagrebu, vozit će se jednim trakom.
  • 14. kolovoza u 20 sati do 16. kolovoza u 5 sati u naselju Kloštar Ivanić bit će zatvoreni: Trg sv. Ivana te dio Zagrebačke ulice i Ulice Kralja Tomislava, Ulica Sv. Marije i Školska ulica. Školska ulica bit će zatvorena od 14. kolovoza u 12 sati do 16. kolovoza u 12 sati.
  • do 16. kolovoza zbog radova na magistralnom vodooprskbnom cjevovodu na Aleji Bologne od podvožnjaka Škorpikova do Ulice Prigornica bit će zauzet dio kolnika
  • od 16. kolovoza do 20. prosinca uz privremenu regulaciju prometa vozit će se na državnoj cesti DC225 Zaprešić-Prigorej Brdovečko u Zaprešiću: 1. faza: promet će se odvijati preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 2. faza produljuju se radovi na sjevernom kolniku, a promet se odvija preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 3. faza radovi su na južnom kolniku, a promet će se odvijati na sjevernom kolniku. Obilazak za teretna vozila u tranzitu između Zagreba i GP Harmica bit će državnom cestom DC225 od čvora Jarek do čvora Zaprešić, autocestom A2 kroz čvor Zaprešić, državnom cestom Dc1 od čvora Zaprešić do raskrižja s lokalnom cestom LC31024 kod West Gatea do raskrija s ŽC2186 i gradskom ulicama grada Zaprešića do DC225 u centru Zaprešića u oba smjera.


Komentari