Promet pojačan prema gradskom središtu, moguća manja odstupanja u autobusnom prometu

FOTO: Ivan Klindić/ Ilustracija
Do 23. prosinca od Kaptola preko Cmroka do Gornjeg Prekrižja prometuje izvanredna autobusna linija.

Tramvajske linije prometuju redovito, dok su autobusnom prometu moguća manja odstupanja na liniji 330 (Velika Gorica – Zagreb). Promet je pojačan gradskom središtu.
Za vrijeme održavanja manifestacije ”Advent u Zagrebu” autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića) prometovat će u vremenu  od 17 do 23 sata skraćeno od garaže Tuškanac do Ilirskog trga, a početno stajalište turističkog vlakića koji prometuje vikendom bit će privremeno izmješteno u Ulicu Franje Račkog. Više informacija pronađite na stranici ZET-a.
Do 23. prosinca od Kaptola preko Cmroka do Gornjeg Prekrižja prometuje izvanredna autobusna linija. Autobusi voze petkom i subotom od 15.25 do 20.40 sati s polascima svakih 20 minuta, bez zaustavljanja na usputnim autobusnim stajalištima Red vožnji pogledajte ovdje. Autobusna linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje) će subotom, do 23. prosinca, voziti prema izmijenjenom voznom redu.

Zbog radova, izmjenjenom trasom od Sesveta do Ivanje Reke voze autobusi na liniji 284, a vozni red promijenjen je na linijama 142, 203, 208, 226 i 172. Izmještena su i stajališta Tržnica Jarun, Veliki Vrh i Vrbik.

U tijeku su, između ostaloga, radovi na Savskoj cesti u Jelkovcu koja je zatvorena za sav promet, a obilazno se vozi i Radničkom cestom do kružnog toka Petruševec.


Komentari