Promet pojačan, posebna regulacija zbog blagdana Svih svetih

FOTO: Ivan Ramađa

 

Na većini cesta promet je pojačan, osobito na dionicama koje vode prema gradskom središtu. Sve tramvajske i autobusne linije prometuju prema rasporedu.

Prema gradskim grobljima Mirogoj, Miroševec i Markovo polje, kao i manjim lokalnim grobljima, linije javnog gradskog prijevoza putnika prema potrebi pojačavat će se s dodatnim kapacitetima.

Od 7.30 do 21 sati zabranjen je promet (osim vozilima javnog prijevoza) Ulicom Kaptol te Mirogojskom cestom od Remetske ceste do rotora i Alejom Hermana Bollea. Do 20 sati u zoni groblja Markovo Polje uspostavljen je jednosmjerni promet Alejom Mira (od Zlatarske u smjeru Vugrovečke).

***

Uoči blagdana Svih svetih prati se prometna potražnja na linijama gradskog prijevoza, a prema potrebi se uključuju i dodatni kapaciteti prema većim gradskim grobljima. Posebna regulacija prometa, koja podrazumijeva ograničenja na cestovnim koridorima, na snazi je već od ovoga vikenda. Izvanredne linije ZET-a bit će uspostavljene na blagdan Svih svetih.
Detalje o posebnoj organizaciji javnog prijevoza i privremenoj regulaciji prometa u povodu blagdana Svih Svetih doznajte na stranicama ZET-a i Grada Zagreba.


Komentari