Promet je pojačan na cestama što može dovesti do kašnjenja

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Za sav promet zatvorena je zona raskrižja Ilice i Vinogradske ulice zbog sanacije tramvajskog kolosijeka, danas do kasnih večernjih sati. Obilazni pravci su: Ilica – Nad Lipom – Podolje – Vinogradska i obratno.

Na dijelu Avenije Dubrovnik kod Ulice Mate Parlova, do 28. rujna, uspostavljena je privremena organizacija prometa zbog izgradnje pristupnih cesta kojima će se alternativno voziti tijekom rekonstrukcije Remetinečkog rotora.

Ulica Trešnjevac na dijelu od Voćarskog puta do Uskočke ulice zatvorena je za promet do 9. listopada zbog uređenja ulice.

Izmjene u javnom prometu

Tramvajski i autobusni prijevoz na svim redovnim i izvanrednim linijama teče uz ranije najavljene izmjene. Odstupanja od planiranog rasporeda moguća su na pojedinim autobusnim linijama zbog ograničenja u zoni radova.

Autobusne linije 109, 212, 215, 220, 221, 226, 232 i 269 prometuju s odstupanjem od voznog reda.

Zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije tramvajskog kolosijeka, na Ilici na dijelu od  Vinogradske ulice do ulice Nad Lipom od utorka 25. 09. 2018. godine od 18,00 sati do ponedjeljka 15. 10. 2018. godine do 05,00 sati zauzimati će se dio kolnika, promet u smjeru zapada odvijati će se jednim prometnim trakom.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Promet je pojačan na većini cesta koje vode prema gradskom središtu.


Komentari