‘Proletio’ biciklom kroz masu golubova?! Iz Udruge za pravnu zaštitu životinja kažu: ‘Ova zemlja kao da je legno zlostavljača životinja i sadista’

Zlostavljanje životinja nije nikakva novost. Svakodnevno se susrećemo s pričama o fizičkom nasilju nad njima, tako da ni sami centar Zagreba nije izuzetak. Naime, ovdje je riječ o čovjeku koji je biciklom “proletio” kroz masu golubova na Trgu bana Josipa Jelačića te alarmirao Udrugu za pravnu zaštitu životinja, ANIMALEX. Na društvenim mrežama su podijelili priču o navedenom gospodinu te zamolili građane da dojave bilo kakve informacije. Odlučni su u cilju da pronađu krivca koji je, kako navode, ubio i ozlijedio na desetke golubova.

“??TRG BANA JELAČIĆA, JUČER??

Ova zemlja kao da je legno zlostavljača životinja i sadista.?

???Ukoliko netko prepoznaje gospodina na biciklu, molim da nam javite podatke koje ćemo zajedno sa snimkom proslijediti policiji.

Vaše ime nas ne zanima, samo od gospodina koji je jučer 2. travnja 2019. biciklom prošao kroz hrpu golubova, na desetke ih ubio i teško ozlijedio.⚠️

?Žao nam je da niti jedan dan ne može proći normalno. Ali i dalje vjerujemo da se pozitivne promjene ipak događaju.

Ne pitajte se zašto…toga će uvijek biti. Bitno je da ubuduće ovakvih situacija bude sve manje.

Opet ponavljam, bez vaše pomoći ne bismo mogli ništa.Vi ste ti koji nam puno pomažete, prepoznajete počinitelje, primjećujete nepravilnosti, reagirate i podržavate nas. ??

⬆️?Ukoliko tko od Zagrepčana vidi kojeg ozlijeđenog goluba, neka nam javi. Jedna sugrađanka se ponudila pomoći im.Hvala joj!

Hvala vam,
vaš ANIMALEX tim ??????????”, obajvili su na svojim službenim stranicama te uz to postavili i video spomenutog biciklista.


Komentari