PROGLAŠENA ŽENOM GODINE: Zbog njezina je rada TZ Grada Zagreba dobila 57 nagrada i priznanja

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Na Oleander terasi hotela Esplanade u organizaciji časopisa Zaposlena Martina Bienenfeld proglašena je Ženom godine.

Predsjednica Turističke zajednice Grada Zagreba osvojila je titulu, a uz nju su bile nominirane novinarka, urednica i direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, zatim dizajnerica Ksenija Vrbanić koja stoji iza jednog od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova s tridesetogodišnjim iskustvom i tržišnom prisutnošću u 28 zemalja XD Xenia Design te redateljica i scenaristica Ivona Juka i direktorica tvrtke Crocon Linda Poščić Borovac.

Ženom godine na terasi Oleandar zagrebačkog hotela Esplanada u utorak navečer proglašena je Martina Bienenfeld zahvaljujući čijem je marljivom radu Turistička zajednica grada Zagreba osvojila čak 57 nagrada i priznanja.

“Uvijek mi je lagano govoriti o poslu, o projektima, i o svim drugim profesionalnim stvarima, ali nekako o sebi mi je uvijek teško govoriti. No, ipak želim reći da smo pobjednice sve. Ne samo nas pet koje smo bile ove godine nominirane za titulu, već su pobjednice sve one žene koje su uz svoj obiteljski život i u onom profesionalnom odlučile krenuti na put na kojem se moraju donositi teške odluke te onda na tom putu iza tih odluka i stajati. U svakom slučaju ova će nagrada biti još jedan poticaj za još bolji i i veći razvoj turizma u Zagrebu”, kazala je dirnuta Bienenfeld.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Nagrada Žena godine u organizaciji časopisa Zaposlena dodjeljuje se od 1995. godine s ciljem promocije žena koje su svojim radom i javnim djelovanjem doprinijele ravnopravnijem položaju žena u hrvatskom društvu, ali i poticanju njihova daljnjeg privatnog te profesionalnog razvoja[/box].

 


Komentari