PRODUŽENA izložbe o 90 godina zagrebačkog ZOOLOŠKOG VRTA: Uz popularne cijene, tu su i igraonice za najmlađe

mzg.hr

Osim što ćete moći saznati sve o prvim stanovnicima poznatog zagrebačkog ZOO vrta, u Muzeju grada Zagreba organizirane su i radionice za najmlađe.

Zbog velikoga interesa javnosti, produžena je izložba kojom se putuje kroz 90. godina Zoološkoga vrta na Maksimiru, a moći ćete ju pogledati do 29. studenog. Po popularnoj cijeni od 10 kuna za ulaznicu po osobi, izložba u Muzeju grada Zagreba otkriva sve poznate i nepoznate informacije o vrtu i njegovim stanovnicima. Povijesnim pregledom, moći će se vidjeti koje su bile prve egzotične životinje vrta, a nude se i posebno osmišljene kreativno-edukativne radionice za djecu.

Najmlađi će tako moći izraziti svoje dojmove crtanjem, izrezivanjem geometrijskih likova od kojih će se sastaviti neka od životinja stanarica maksimirskog ZOO vrta. Također, kroz zanimljive priče i poeziju Ane Torić, moći će doznati mnogo toga o životinjama i njihovim navikama, ali i male interne priče o prijateljskim odnosima između životinja u ZOO vrtu. Radionice se održavaju od 20. listopada do 20. studenog, utorkom od 15.00 do 16.30, te srijedom, četvrtkom i petkom od 11:00 do 12:30.

 

 

 

 

 


Komentari