PRIZOR PRED MIMAROM MOGAO BI VAS ŠOKIRATI: Osvanula grdosija koja tjera strah u kosti (FOTO)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Prizor koji u svakome slučaju izaziva veliko strahopoštovanje.

Povodom obilježavanja 95. rođendana tvrtke Đuro Đaković, koja će se održati u srijedu, 8. lipnja s početkom u 18:30 sati na Rooseveltovom trgu ispred Muzeja Mimara u Zagrebu, postavljen je tenk M-84.

Svečanim programom službeno će biti otvorena i jedinstvena izložba u sklopu koje će svi posjetitelji do 10. lipnja u samom centru Zagreba imati priliku obići te se fotografirati s tenkom M-84 i borbenim oklopnim vozilom Patria te razgledati fotografije na kojima će se moći vidjeti brojni relevantni događaji iz 95 godina duge povijesti tvornice.

FOTO: ZAGREB.INFO
FOTO: ZAGREB.INFO

Uz proslavu rođendana, izložbom će biti obilježena i posebna obljetnica, točnije 25 godina od hrabrog podviga kada su radnici Đure Đakovića svojim tijelima zaustavili odvoz tenkova koje je JNA pokušala odvesti iz tvorničkih prostora te tako direktno doprinijeli obrani Republike Hrvatske.

Proslavu ovih dviju posebnih obljetnica uveličat će dolazak velikog broja visokih uzvanika te partnera tvrtke kojima će se prigodno obratiti predstavnici tvrtke i visoki uzvanici te tako i službeno otvoriti ovu jedinstvenu izložbu.


Komentari