Privremeno je ukinuto autobusno stajalište Rudolfa Kolaka, dok je na snazi posebna regulacija u ulici Nad Lipom

hr.wikipedia.org

Zbog radova u Ulici Rudolfa Kolaka danas do 20 sati, privremeno je ukinuto autobusno stajalište Rudolfa Kolaka na trasi linije 230 (Dubrava – Granešinski Novaki) u smjeru Granešinskih Novaka.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajske pruge primjenjivat će se u Ilici na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice u dvije faze do 5. studenog u 4 sata.

1. faza: za sav promet promet zatvorit će se zona raskrižja Ilice i Ulice Nad Lipom do srijede 24. listopada u 4 sata. Obilazni pravci: – Nad Lipom – Podolje – Vinogradska – Ilica i obratno. Za vrijeme radova neće biti moguće skretanje iz  Ilice u Slovensku ulicu i obrnuto.

2. faza: na dijelu od Ulice Nad Lipom do Mandaličine ulice od srijede 24. listopada u 4 sata do ponedjeljka 5. studenog u 5 sati zauzimat će se dio kolnika. Za vrijeme radova neće biti moguće skretanje u Grahorovu ulicu iz Ilice i obrnuto. U smjeru zapada prometovat će se jednim prometnim trakom.

Novom cestom, na dijelu od Tratinske do Ulice Zvonimira Rihtmana, do 31. listopada, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog uređenja nogostupa. U smjeru sjevera zauzet je dio kolnika, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.

U Ulici Rudolfa Kolaka, na dijelu od Avenije Gojka Šuška do Konjščinske ulice, u tijeku je sanacija kolnika do 20 sati. Dio južnog kolnika je zauzet, dok se prometuje po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Pokretni ured u Sesvetama i Retkovcu

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 8 do 10 sati u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića, ispred kućnog broja 7- 8, a od 11 do 13 sati u Retkovcu ispred Mjesnog odbora Stari Retkovec, I. Retkovec 2a.


Komentari