PRIVREMENA REGULACIJA: Radovi usporavaju promet

Marko Lukunic/PIXSELL

Radovi usporavaju promet diljem glavnog grada i županije, zbog toga je postavljena privremena prometna regulacija.

Zbog radova na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec, od čvora Vrbovec 1 u smjeru Svete Helene (1. +800 do 2. +300 km) vozi se jednim trakom usporeno.

Do 31. prosinca do 18 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na ŽC3119 Oborovo-Lijevi Dubrovčak.

Uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca. Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

U Zagrebu zbog oštećenja kolnika u ulici Jordanovac 71A promet teče suženim kolnikom.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima. Do 14. prosinca, svakodnevno od 08,00 do 17,00 sati, zbog radova u Zagrebu u Ulici Ota Habeka na dijelu od Ulice Podolčica do Ulice Tomuradi odvojak, vozit će se suženim kolnikom, stoji na stranicama HAK-a.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec između 4. +500 i 5. km te 3. +500 i 4. km, zbog kvara na rasvjeti vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog neispravnog kanalizacijskog šahta na državnoj cesti DC1 od čvora Zaprešić prema Pojatnom (kod trgovačkog centra West Gate) vozi se jednim trakom usporeno uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Do 31.03.2016. zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.

Komentari