Privatizacija Dinama izaziva burne reakcije: Zagrebački Most zatražio očitovanje od Bandića, ovo su pitanja koja su mu postavili

FOTO: gnkdinamo.hr

Most NL Zagreb, uputio je u srijedu gradonačelniku Milanu Bandiću dopis kojim traže da se očituje na nekoliko pitanja na temu preoblikovanja Dinama.

Mostovci od gradonačelnika zahtijevaju da se javno objavi dogovor o privatizaciji između Grada Zagreba i Dinama, a budući da jedinice lokalne samoprave imaju prednost pri upisu dionica.Također, postavljaju pitanje ulazi li u postupak preoblikovanja vrijednost stadiona Maksimir te ima li Grad namjeru financirati GNK Dinamo i po završetku spomenutog procesa.

Spomenimo da je dugo najavljivano preoblikovanje Dinama izazvalo mnoštvo burnih reakcija. Osim Bad Blue Boysa koji su u više navrata iskazali svoje žestoko protivljenje privatizaciji zagrebačkog kluba, tu je i inicijativa “Dinamo to smo mi” koja okuplja Boyse, Futsal Dinamo te članove GNK Dinamo, a koja je od svog nedavnog osnutka započela žestoku borbu protiv ovog netransparentnog procesa.


Komentari