Pripremite se za vrućine: Pred nama je prvi ovogodišnji ‘pakleni’ tjedan

FOTO: Flickr

Ovog tjedna se opremite tekućinom i tražite hlad.

Kalendarski početak ljeta sve je bliže, a s time su i temperature sve više. Tako je tjedan pred nama prvi ovogodišnji u kojem ćemo se grijati na temperaturama od 30 stupnjeva. Već sam početak tjedan biti će iznimno topao i temperature će se penjati do 27 stupnjeva. Cijeli dan će biti sunčano, a i noć će biti vedra dok vjetra ne bi trebalo biti.

U utorak nas očekuje temperatura od 29 stupnjeva i pretežno sunčano vrijeme uz mogućnost pokojeg oblaka. Vjetra ponovo ne bi trebalo biti. U srijedu će se temperatura još malo dići, do 30 stupnjeva, a mogla bi nas iznenaditi i kiša. Vjetar bi trebao biti slab do umjeren jugozapadni.

U četvrtak situacija ista, kiše bi moglo biti u tragovima, a temperatura će se ipak spustiti do 27 stupnjeva. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni.

Petak će biti oblačan uz slabu mogućnost kiše, ali mogla bi se osjetiti sparina jer će temperatura i dalje biti visokih 27 stupnjeva. Vjetra ne bi trebalo biti. U subotu nas čeka razvedravanje, ona će biti pretežno sunčana uz temperaturu od 29 stupnjeva. Vjetar bi dobro došao, ali neće ga biti.

Za sam kraj tjedna očekuje nas ponovo 30 stupnjeva, ali i mala mogućnost kiše uz, ipak, pretežno sunčano vrijeme. Vjetra neće biti.


Komentari