Pripremite se za prvu virtualnu dm žensku utrku uz Maria Mlinarića

Prva virtualna dm ženska utrka koja se trči za Opću bolnicu „dr. Ivo Pedišić“ počinje 14. lipnja i svim trkačicama omogućava da naprave nešto dobro za svoje zdravlje i za zajednicu. Na nama je da nastojimo ostvariti cilj koji si postavimo, a dodatan poticaj je to što će dm za svaki kilometar koji pretrčimo unutar odabrane dionice donirati 10 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice.

Kako bismo bile što uspješnije u prikupljanju kilometara, dm se i ove godine udružio s Mariom Mlinarićem koji je osmislio posebne treninge za dm žensku utrku. Posjetite Facebook stranicu Maria Mlinarića i pridružite se pripremama koje obuhvaćaju atletske treninge te treninge snage i tonizacije. Uz dobru volju, trebat će vam dobre tenisice za trčanje i boca vode da biste se doveli u formu kojom ćete ostvariti svoj cilj na dm ženskoj utrci. Pridružite se virtualnoj zajednici trkačica koje će od 14. do 20. lipnja biti dio dm ženske utrke i donesite odluku kojom ćete učiniti nešto dobro za sebe i za svoju zajednicu.

Zapamtite, nikada nije prerano niti prekasno donijeti odluku kojom ćete utrti put zdravijem načinu života. Do 6. lipnja prijavite se za sudjelovanje u dm ženskoj utrci na www.ticketing.com.hr te odaberite dionicu koju ćete pretrčati. Uplatom kotizacije ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Više detalja o načinu sudjelovanju i prijavama možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.


Komentari