Pripremite se na prometni kaos: Zbog blagdana ZET prorijeđuje vozne linije

hr.wikipedia.org

ZET na produženom vikendu.

Uoči blagdana Velike Gospe, u ponedjeljak, 14. kolovoza, tramvaji će voziti prema subotnjem rasporedu vožnje, dok će se autobusi voziti prema uobičajenom rasporedu radnoga dana.

Na blagdan Velike Gospe, u utorak, 15. kolovoza, nedjeljni raspored vožnje primjenjivat će se u tramvajskom i autobusnom prometu.

Proštenja koje se tradicionalno povodom blagdana Velike Gospe održavaju ispred crkve u Stenjevcu i u svetištu Majke Božje Remetske uvjetuju izmjene na autobusnim linijama 119 (Črnomerec – Podsused most), 146 (Črnomerec – Malešnica – Jankomir), 203 (Svetice – Vinec – Krematorij), 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra).

Izmjene na linijama 119 i 146 započet će u popodnevnim satima ponedjeljka, 14. kolovoza, a primjenjivat će se do večernjih sati utorka, 15. kolovoza.

Autobusi linije 119 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste, nastaviti Ilicom, Alejom Bolonje, skrenuti lijevo u Škorpikovu te desno na Samoborsku cestu otkuda nastavljaju uobičajenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima

Autobusna linija 146 prometovat će skraćeno do raskrižja Ulice Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečke ulice (rotor).
Ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru grada.

Autobusi linije 203 (Svetice – Vinec – Krematorij), u utorak, 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, vozit će skraćeno do Ulice Vinec i to od 9 sati pa sve do večernjih sati.

Na blagdan Velike Gospe, autobusi linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra) zaustavljat će se u oba smjera i na stajalištu Gospodska.


Komentari