‘Primjerom svojim omogućio si mi da sanjam da je sve moguće’ Lana Kranjčar posljednji je put pozdravila oca

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Uz kapi kiše i tamne oblake koji su se nadvili nad njegov voljeni Zagreb, ispraćen je Zlatko “Cico” Kranjčar, legendarni trener, velikan hrvatskog sporta i dobar prijatelj. Nakon emotivnog i iskrenog govora sina Nike, na sprovodu na Mirogoju pjevale su se zagrebačke gradske pjesme pored lijesa.

Nakon “Dobro mi došel prijatel”, uslijedila jedna od Cicinih najdražih, “Moj Zagreb, tak imam te rad”, a onda se od oca oprostila i kći Lana.

“Tata, zahvaljujem tebi i mami da što ste nas primjerom naučili što je ljubav. Bezuvjetna, beskrajna. Hvala na vrijednostima što ste nam usadili, a koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim srcem i plućima, s radošću i veseljem. Biti svoj i uvijek koračati svojim putem.


Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Ne opterećivati se preprekama već ih preskakivati. Primjerom svojim omogućio si mi da sanjam da je sve moguće. Simbol i generacije jednog grada, a meni si tata, mojoj djeci dedek. Znaj da ću zauvijek u srcu nositi zajedničku ljubav, snagu, nadu i vjeru. Osmijeh nisi napustio niti u najtežim trenucima. Tako nećemo ni mi. Volim te beskrajno”, rekla je Lana.

Nakon toga uža obitelj i prijatelji ispratili su Cicu na vječni počinak u Aleji velikana.

Na Mirogoju se skupilo nekoliko stotina ljudi, a mnogobrojni navijači došli su mu odati počast u Dinamovom dresu i sa šalom oko vrata.

 

Komentari