Prilagodite vožnju vremenskim uvjetima i provjerite stanje na cestama

www.wired.com

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. 

U većem dijelu zemlje kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Koturaška Cesta od Savske do Miramarske – Izvanredno održavanje kolnika Koturaške ceste, obilazni pravci: Miramarska- Mihanovićeva- Vodnikova- Savska cesta i Miramarska- Ulica Grada Vukovara- Savska

U Zagrebu promet teče usporeno na prometnom čvoru (petlji) na silasku sa Slavonske avenije prema Aveniji Marina Držića (u smjeru juga), zbog radova. Vozače molimo za strpljenje.

Uz vremenske uvjete radovi diljem županije usporavaju promet:

Zbog radova na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec, od čvora Vrbovec 1 u smjeru Svete Helene (1. +800 do 2. +300 km) vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog sanacije šahtova vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju na D1 kod Westgatea. Do 31. prosinca do 18 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na ŽC3119 Oborovo-Lijevi Dubrovčak.

Traju radovi na državnoj cesti D41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca. U zoni radova promet teče naizmjence, jednim trakom, uz semafore.


Komentari