PRIJENOSNI RESPIRATOR ZA KB DUBRAVA: Odlučili se na donaciju u izazovnim vremenima kako bi pokazali liječnicima koliko nam znače

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Tvrtka Strabag Hrvatska, u suradnji s Rotary klubom Zagreb Maksimir i Centar, donirali su Kliničkoj bolnici Dubrava prijenosni respirator, a primopredaja uređaja održala se srijedu ispred glavnog ulaza u bolnicu.

“Uređaj je sigurno došao u prave ruke i na tome smo vam zahvalni”, kazao je donatorima vršitelj dužnosti ravnatelja KB Dubrava Ivica Lukšić istaknuvši da je prijenosni respirator od iznimne važnosti za svakodnevni rad bolnice koja se brine o srednje teškim i teškim pacijentima zaraženim koronavirusom.

Direktor tvrtke Strabag Hrvatska Veljko Nižetić rekao je kako su, unatoč izazovnim vremenima i problemima koje je pandemija donijela sa sobom, donijeli odluku o donaciji i kupovini prijeko potrebnog uređaja.

“Neizostavan dio našeg rada je društveno odgovorno poslovanje, a ova donacija usmjerena je na trenutno najpotrebnije, zdravstvenu ustanovu koja skrbi o oboljelima i koja na sebi nosi najveći teret. Iznimno cijenimo rad svih djelatnika Kliničke bolnice Dubrava i svih ostalih zdravstvenih radnika koji neprekidno rade na očuvanju života i borbi s ovom bolešću”, rekao je Nižetić.

Predsjednik Rotary kluba Zagreb Centar Mario Volarević kazao je kako je donacija mali znak osoblju i vodstvu KB Dubrava kojim se želi pokazati da se cijeni ono što rade.


Komentari