PRIJAVITE SE: U potrazi ste za poslom? Donosimo vam top 10 prilika u Zagrebu

Ilustracija (Foto: Pexels)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Lonia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu i dar za djecu te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Motus d.o.o. zapošljava specijalista digitalnog marketinga (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 26.6. Iskustvo rada na news portalima je prednost. Potrebno je napredno poznavanje oglašivačkih Google Ads i SMM platformi, napredno poznavanje alata Google Analytics i MailChimp. Očekuje se osnovno poznavanje rada u WordPressu te odlično znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad na zanimljivim projektima te usavršavanje na edukacijama. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 21.6. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 21.6. Poželjne su vještine odgovornost, savjesnost u obavljanju zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu. Traže se odgovorne i dinamične osobe sa iskustvom od najmanje godinu dana rada. Aplicirajte ovdje.

NetVision d.o.o. zapošljava sistem inženjera/ projektanta sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.6. Od kandidata očekujemo visoku ili višu stručnu spremu tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema, motiviranost, kreativnost, predanost i znatiželju te aktivnu vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi rad s raznolikim i složenim rješenjima s posebnim naglaskom na područje mrežne sigurnosti i nadzora. Aplicirajte.

OpenResearch GmbH zapošljava na poziciji Senior Backend Developer (m/ž), Junior Web Frontend Developer (m/ž), Senior Web Frontend Developer (m/ž), Senior C# Developer (m/ž), Senior Mobile (iOS/Android) Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.7. Prijavite se ovdje.

Dupin d.o.o. zapošljava voditelja marketinga (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 23.6. Posao obuhvaća kreativno osmišljavanje i operativno provođenje marketinških strategija, koordiniranje marketinških aktivnosti s ostalim odjelima tvrtke, analizu isplativosti marketinških aktivnosti, osmišljavanje i ažuriranje sadržaja na društvenim mrežama i web stranicama i slično. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema, minimalno petogodišnje radno iskustvo, iskustvo u vođenju tima, C1 stupanj engleskom jezika te dobro poznavanje gramatike. Prijavite se.

Vita Futura j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.6. Nudi se stalni radni odnos sa startnom plaćom od 5.000 kuna te mogućnost napredovanja. Radno mjesto obuhvaća pripremu i posluživanje slastica i napitaka. Prijavite se ovdje.

Value 4technology s.r.o. zapošljava na poziciji CAD Design Engineer (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.6. Poslodavac nudi rad u stabilnoj češkoj kompaniji sa zagrebačkim uredom, fiksna primanja i varijabilni dio, bonuse, fleksibilne radne sate. Uvjeti su iskustvo sa CAD tehnologijama, a prednosti donose poznavanje Catia V5 ili SolidWorksa te poznavanje programa za dizajn. Prijavite se.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Beckend/ERP – Developer (m/ž) i Junior Backend/ERP – Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 20.6. Poslodavac očekuje veoma dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika, dobro praktično znanje u programiranju, poznavanje Jave i /ili IBM i RPG i slično. Prijavite se ovdje.


Komentari