PREPOZNAJTE ZNAKOVE NA VRIJEME: Ozbiljna veza ili samo avantura?

www.medicaldaily.com

Muškarci nisu baš poznati po planiranju unaprijed, no ako im je do nečega jako stalo onda će to svakako staviti na listu prioriteta. Ako se muškarcu sviđate i ako želi biti s vama, neće mu biti nikakav problem planirati s vama zajedničku budućnost. No ako niste uključeni u njegove dugoročne planove, vjerojatno će vaša veza kratko trajati. Ovo su neki od pokazatelja da s vama ne planira ozbiljno:

Nalazite se samo zbog seksa

Ukoliko se vaš odnos temelji samo na seksu, onda imate problem. Ako mu nije do šetnje po plaži i ne razmišlja o odlasku u kino to zapravo znači da vašu vezu doživljava kao ljetnu avanturu koja će se raspasti prije nego što padne prvi jesenski list. Prava veza ne temelji se samo na seksu, već na konstruktivnom razgovoru. Ako ne razgovarate ne znate puno jedno o drugome pa ni ne možete odrediti kamo vaša veza vodi i dijelite li iste interese i ciljeve u životu.

Nije vas upoznao s prijateljima i obitelji

Ako vas ne želi upoznati s prijateljima, to može ukazivati kako misli da upoznavanje nema smisla jer vaša veza ionako nema budućnosti. Misli li s vama ozbiljno upoznat će vas s ljudima koji su mu najbliži pored obitelji. Ukoliko vas upozna s prijateljima, znači da ste mu jako bitni i važni i želi da vas i njegovi prijatelji prihvate. Upoznavanje roditelja je velika stvar i jasan znak da je veza postala ozbiljna. No ako vašem partneru ne pada na pamet da dan provedete s njegovom obitelji vrijeme je da sami sebi priznate da taj odnos ne vodi nečemu ozbiljnijem.

Spomenuli ste vezu, a on promijenio temu?

Onog trenutka nakon što ste vi pitali na čemu ste točno i je li vaša veza službena, on je promijenio temu. Već nekoliko sekundi nakon toga bit će vam jasno da se boji obveza i nije spreman s vama razmišljati o budućnosti. Ukoliko muškarcu uopće  postavite pitanje “Kamo vodi ovaj naš odnos?” smatrajte da je prekid vrlo blizu.

Nije tu kad ga trebate

Ako se vaš partner ne pojavi kad ga trebate, takvo ponašanje ukazuje da ga neće biti tu ni u malim trenucima koji vezu čine zanimljivom. Njemu jednostavno nije stalo što znači da ova veza ima rok trajanja.

Komentari