PREMINUO DOKTOR LUČEV: Zagrepčani se opraštaju od omiljenog pedijatra

Foto: Screenshot

Zagrepčane je potresla vijest kako ih je napustio omiljeni pedijatar, liječnik Oskar Lučev. Mnogi se od njega opraštaju putem društvenih mreža, a nama su tužnu vijest potvrdili iz Doma zdravlja u kojem je radio.

Oskar Lučev rođen je u Šibeniku 1946. godine. Na Medicinskom fakultetu u Zagrebu diplomirao je 1973. Prva medicinska služba bila je u slovenskoj Sevnici na Savi. Specijalizaciju iz pedijatrije završio je u Zagrebu 1982. Od tada pa nadalje posvetio se radu u primarnoj zdravstvenoj zaštiti djece koju je obavljao u Domu zdravlja Zagreb – Zapad. Objavio je više desetaka stručnih radova, sudjelovao je u velikom broju medicinskih stručnih kongresa.

Na portalu najdoktor je Lučev dobivao same pohvale, što je pokazatelj njegove stručnosti, ali i ljudskosti. Nazivali su ga najboljim pedijatrom kojeg su ikada upoznali.

“Odličan pedijatar, stručan, pedantan i ljubazan, sa odličnim smislom za humor. Doktor je uvijek strpljiv i spreman sve objasniti.”

“Bez sumnje najbolji pedijatar, a k tome još simpatičan i duhovit! Izvrstan pristup djetetu, uvijek korisni savjeti roditelju i ono najvažnije uvijek dostupan.”

“Odličan pedijatar – stručan i predan. Savjetuje roditelje i pruža sve potrebne informacije. Imali smo problema s pupkom kod bebe i doktor je došao u Dom zdravlja samo zbog nas u subotu ujutro, s drugog kraja grada. Nije bilo toliko hitno, moglo je čekati ponedjeljak, ali je doktor samoinicijativno i svojevoljno odlučio doći.”

“Dr. Lučev je nesumnjivo NAJBOLJI pedijatar u Hrvatskoj! Od 2002. pacijenti dr. Lučeva i sestre Sanje! Velika hvala na svim prepoznatim simptomima i uvijek točno postavljenim dijagnozama te uputnicama za daljnju obradu. Bez dr. Lučeva smo svaki put kao riba na suhom. Točno zna zašto smo bili prethodni put neovisno o tome koliko je vremena prošlo, a sestra Sanja zna napamet imena sve djece i njihove slabe točke. Hvala vam oboma!”

“Doktor Lučev je apsolutni genije! Vrhunski stručnjak i profesionalac. Sestra Sanja je predivna. Toliko su dobri da nemam riječi kojima bi ih opisala. Sve doktore i sestre bi trebalo poslati da gledaju kako se radi s ljudima. Volimo vas!”


Komentari