Predsjednik Gradske skupštine objavom na Facebooku oduševio stotine građana

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Drago Prgomet zagrebačkoj javnosti je uglavnom poznat kao istaknuti HDZ-ovac te po funkciji predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba koju je nedavno preuzeo. Pored toga on je i predstojnik Klinike za otorinolaringologiju u KBC-u Zagreb, i čini se taj posao obavlja vrlo strastveno.

Danas je na svom Facebook profilu podijelio objavu kojom je izazvao oduševljenje stotina građana.

“Ove paklene vrućine ne mogu pokvariti naše dobro raspoloženje ni nakon par sati provedenih u sali. Nema boljeg osjećaja od onoga kad znaš da si pomogao nekome. Veliku zahvalnost šaljem svim kolegicama i kolegama koji nesebično izdržavaju sve napore”, poručio je Prgomet.

Ova objava pokrenula je mnoštvo komentara, a uglavnom se radilo o njegovim bivšim pacijentima koji su izrazito zadovoljni pomoći koju im je on zajedno sa svojim timom pružio.

“Moj najdraži kirurg, zbog vaše stručnosti, humora te vašeg odjela operacija mi je ostala više u sjećanju avanture i ludog provoda ?, još jednom hvala”, napisala je jedna od zadovoljnih pacijentica.

Iako je inače ispod objava političara gotovo nemoguće ne pronaći negativne komentare, ovaj put nije bilo ni jednog – samo riječi hvale.


Komentari