PREDOBAR POTEZ: Pogledajte što je Anka darovala Šprajcu

screeshoot

Utrka za mjesto gradonačelnika svakog je dana sve napetija.

Prije nekoliko dana Anka Mrak-Taritaš objavila je svoju kandidaturu i izložila plan razvoja Zagreba. Čini se da je moguća buduća gradonačelnica odmah ubacila u višu brzinu, a njezini PR stručnjaci i više nego dobro rade svoj posao.

Prvo su iskoristili njeno prezime za slogan kampanje koji glasi “Mrak gradonačelnica”, osim toga pripremili su i prigodne poklončiće koje će Mrak-Taritaš dijeliti potencijalnim biračima.

screenshoot
screenshoot

Poklončići nisu klasični, nema tu olovaka s logom stranke ili njenim likom, oni su ih prilagodili godišnjem dobu u kojem se nalazimo, a dva primjerka sinoć je dobio i Šprajc. 

Nakon što je predstavila svoj plan upravljanja Zagrebom, za kraj je izvadila dvije kutijice vitamina C. Kakve veze Anka Mrak- Taritaš ima s vitaminom C, nije ni nama bilo jasno dok nije objasnila.

screenshoot
screenshoot

Naime, tablete vitamina C samo su dobro djelo jer se nalazimo u sezoni gripa i boleština, ali uz njih ne dobivate upute za upotrebu i upozorenja već Ankin plan upravljanja Zagrebom. Na kutijici je i njena slika te natpis “Nova energija za pametan grad”, a sve što trebate znati o kampanji pronaći ćete unutra.


Komentari