Predivno druženje djece i Modrih u Maksimiru (FOTO)

GNK Dinamo

Zeleni park Maksimir u subotu je “poplavio”!

S maksimirskog stadiona igrači Dinama donijeli su golove i lopte u park Maksimir. Mnoštvo oduševljene djece okružilo je Pjacu, Roga, Henriqueza i Soudanija koji su, kao i svi prisutni, uživali u druženju.

dinamo27

 

“Prekrasno je bilo danas u Maksimiru biti okružen s ovako puno klinaca koji stvarno obožavaju Dinamo i nogomet. Jako sam sretan što smo njih par uspjeli razveseliti s ulaznicama za utakmicu protiv Arsenala dok su svi ostali dobili slatke proizvode i autograme. Što se tiče same utakmice, igramo protiv izuzetno kvalitetne momčadi, svi znamo tko je Arsenal, no dat ćemo sve od sebe i možemo obećati da zalaganjem sigurno nećemo razočarati”, rekao je Marko Pjaca u kratkoj pauzi između davanja autograma i slikanja s mladim navijačima.

dinamo29

Modri su djeci podijelili brojne slatke Kraševe proizvode, a kao “glavni event” bila je nagradna igra u kojoj je osam dječaka pokazalo zavidne sposobnosti u tehniciranju. Svi su dobili slatke nagrade kao i ulaznice za utakmicu juniorske Lige prvaka između Dinama i Arsenala (srijeda, 16:00, Hitrec-Kacian), a oni najbolji su zaista zaslužili glavne nagrade: po dvije ulaznice za “pravu” utakmicu Dinama i Arsenala (srijeda, 20:45). Leon Oroz i Noa Mikić svojim su vještina zaslužili pljesak okupljenih i naših igrača koji su ih gledali pa će tako, za promjenu, oni u srijedu gledati njih. Nadamo se također uz pljesak.

dinamo05

Cijeli događaj prošao je u odličnom raspoloženju za koji se osim igrača i djece pobrinula i uvijek dobro raspoložena voditeljica Andrea Andrassy.


Komentari