PREDIVNA GESTA! Domino’s pizzerija tjedan dana prikupljala novac od svake prodane pizze, pa sredstva donirala za obnovu Klaićeve

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pizzerija Domino’s već na samom otvorenju u Draškovićevoj, izazvala je veliki interes Zagrepčana i vrlo brzo pridobila simpatije ljubitelja pizze po tradicionalnom američkom receptu.

No, da im nije cilj samo osvojiti zagrebačko gastro tržište, predstavnici ove poznate franšize itekako su dokazali danas. Naime, tjedan dana od svake prodane pizze odvajali su pet kuna za obnovu Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj, te su uspješno prikupili nešto više od 32 tisuće kuna. Iznos su predali ravnatelju bolnice Goranu Roiću, a 1000 dolara je donirano i od strane Domino’s Pizza International, sa sjedištem u SAD-u.

Direktor Domino’s pizzerije Michael Sviben povodom današnje donacije izjavio je da se i sam u životu susreo s potresnim i teškim situacijama, što ga je potaklo da sudjeluje u humanitarnom radu što je više moguće.

“Moj poslovni partner Nils Gornall i ja, u ime Domino’s Pizza Hrvatska, uz pomoć naših vjernih kupaca, imala je tu mogućnost pomoći najpotrebitijima. Svaki dan se susrećemo s negativnim vijestima u medijima i smatram da ovakva jedna lijepa gesta može izazvati osmijeh na licima”, izjavio je za Večernji Mihael Sviben.

Photo: Frano Jerkan/PIXSELL

Podsjećamo da je Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj pretrpjela ogromnu štetu od potresa, a zbog jakih kiša bila je pogođena i poplavom. Velik dio zgrada i opreme uništen je zbog toga, ali usprkos svemu djelatnici bolnice i dalje marljivo rade pružajući pacijentima vrhunsku zdravstvenu zaštitu.

U takvim okolnostima svaka pomoć nam je od velike važnosti te bih se u ime zaposlenika i u osobno ime zahvalio Domino ́s Pizza na velikom srcu i socijalnoj osjetljivosti’  rekao je Roić.

STIŽE VELIKO POGORŠANJE VREMENA! Zagreb bi opet mogao biti pod vodom! Možda da izbjegavate Miramarsku, Škorpikovu,….


Komentari