Predivan prizor dočekao Zagrepčanku kada se nakon tri tjedna vratila s mora: ‘Još ima dobrih ljudi. Hvala onome tko se potrudio toliko!’

Darija Perković/Zakaj volim Zagreb

U moru vijesti o krađama automobila diljem Zagreba, o provalama čiji se broj povećao nakon potresa, ali i o ostalim kriminalnim dijelima, često ne očekujemo da bi netko nesebično pomogao, ne očekujući ništa zauzvrat.

Ali – nije nemoguće. Upravo je nenadano lijepa gesta zadesila Zagrepčanku čija je tablica na automobilu bila klimava već neko vrijeme. Naime, nakon što se vratila s mora nakon tri tjedna, dočekao ju je prizor koji svakako nije očekivala – trakom zalijepljena tablica na automobilu!

“Registarska tablica na mom automobilu je bila klimava već neko vrijeme. I sinoć dođem sa mora nakon 3 tjedna i nađem ju zaljepljenu trakom, jer je vjerojatno otpala sa auta za vrijeme neke od oluja ovih dana. Hvala onome tko se potrudio toliko!”, napisala je u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” i pokrenula lavinu lijepih komentara od kojih se većina odnosi na to da “još uvijek ima dobrih ljudi”.

Darija Perković/Zakaj volim Zagreb

Komentari

loading...