Predavanje o utjecaju izbjegličke krize na zemlje Zapadnoga Balkana

Facebook

Predavanje ”Kapuscinski Development Lecture” pod nazivom ”The refugee and migration crisis threatens years of development gains in Western Balkans – Border communities and local governments on migration routes key to region’s resilience” održat će Irena Vojáčková-Sollorano, predstavnica UNDP-a, u ponedjeljak 14. prosinca 2015. u 16.30 sati u dvorani A na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Lepušićeva 6.

Predavanje zajednički organiziraju Sveučilište u Zagrebu i Fakultet političkih znanosti u suradnji s Europskom komisijom i Programom ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP).

Predavanje je prije svega namijenjeno studentima Sveučilišta u Zagrebu, ali i svim ostalim zainteresiranim građanima. Moderator rasprave koja će uslijediti nakon predavanja bit će doc. dr. sc. Hrvoje Špehar s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Uz rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa i dekanicu Fakulteta političkih znanosti prof. dr. sc. Lidiju Kos-Stanišić, sudionicima skupa uvodno će se obratiti predstavnica Europske komisije u Republici Hrvatskoj Andrea Horvat-Kramarić i predstavnik UNDP-a Mehmet Erdogan.


Komentari

loading...