PREČKO JE POSTALO DIVLJI ZAPAD: Maskirani razbojnici uz prijetnju pištoljima opljačkali automat klub

24sata.hr

Početkom ožujka opljačkan je taj isti automat klub, ali je završilo s pucnjavom i ranjavanjem.

Zagrebačka četvrt Prečko još je jednom bila poprištem pljačke. Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su u srijedu, 31. ožujka u 20 i 45, automat klub Super Sport. Zamaskirani razbojnici upali su u klub i zaprijetili pišoljima zaposlenicima te im ukrali za sada nepoznatu svotu novca, prenosi 24sata.

Isti automat klub opljačka drugi put u mjesec dana

Podsjetimo, prije 30. dana opljačkan je taj isti automat klub, ali je završilo s pucnjavom i ranjavanjem. Pljačkaš je najprije ušetao u automat klub pa izvadio oružje i naredio zaposlenicima da mu daju novac. Sve se odvilo u nekoliko minuta, nakon čega je pljačkaš s novcem krenuo bježati, ali u tom trenutku za njim je potrčao gost automat kluba kako bi ga spriječio u bijegu. Pljačkaš je tada zapucao na čovjeka te ga ranio u ruku, smrskavši mu nadlaktičnu kost lijeve ruke.

Poštu su već toliko puta opljačkali da je sada zatvorena

No, ni to nije sve. U veljači je po posljednji puta opljačka pošta u ulici Marijane Radev kada je zaštitar dobio metak u prsa nakon što je pokušao spriječiti pljačku. Ta je pošta inače na stalnom udaru pljačkaša, a samo u proteklih nekoliko mjeseci opljačkana je pet puta, a u povijesti čak 21. put, iako stanari okolnih zgrada tvrde kako je taj broj puno veći. Poslovnica pošte u ulici Marijane Radev nakon toga je zatvorena.

>>>POLICIJA SE SJATILA U PREČKO: Kvart pod opsadom, došlo do pucnjave u automat klubu (FOTO)

>>> STRAVIČAN POKUŠAJ RAZBOJSTVA U PREČKOM: Pokušao opljačkati poštu i upucao zaštitara u prsa (FOTO)


Komentari