POZNATI UZELI KUHAČE U RUKE: Pogledajte tko se sve okušao u pravljenju slasnih palačinki (FOTO)

Zarko Basic/PIXSELL

U sklopu Festivala palačinki, održana je i humanitarna akcija Tisuću palačinki za djecu.

U sklopu Festivala palačinki koji se po prvi put održava u Zagrebu, organizirana je i humanitarna akcija Tisuću palačinki za djecu. Dio prihoda koji su danas prikupljeni prodanim palačinkama donirat će se udruzi Centar Ritam s konjem te Udruzi fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja.

Na štandovima su bili brojne poznate osobe, poput Andree Andrassy, Hrvoja Rupčica i brojnih drugih  glumaca, pjevačica i pjevača, nogometaša Dinama i košarkaša Cibone. Poznati su na pozicijama bili od 13 do 15 sati.

Zarko Basic/PIXSELL
Zarko Basic/PIXSELL

Uz palačinke i kavu na terasi koju podižu na 150 kvadrata na otvorenom, imaju i Wine Corner kupola na 100 kvadrata u kojemu će najstarija zagrebačka vinoteka Bornstein predstaviti “Tour of Croatia” ponudu vina i pjenušaca, te će posjetitelji imati priliku kušati vrhunska makedonska vina Vinarije DUDIN, dobitnika brojnih nagrada i priznanja za svoju kvalitetu. Uz vina i pjenušce imat ćemo i showroom hrvatskih kraft piva Manufakture.

Zarko Basic/PIXSELL
Zarko Basic/PIXSELL

Festival su posjetili i brojni građani, a razni štandovi zagrebačkih palačinkarnica nudili su palačinke pripremljene na razne načine. Festival, podsjećamo, traje još do sutra, a štandovi su otvoreni večeras do 21 sat.  Kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, trend otvaranja palačinkarnica stalno je u porastu, a ovo će biti prilika da najbolje zagrebačke palačinkarnice predstave sebe u najboljem svjetlu.

>>> PRVI ZAGREBAČKI FESTIVAL PALAČINKI: Prava gurmanska rapsodija uz bogat program


Komentari