Poznati taxi prijevoznik snizio cijene!

EKO TAXI

Građani Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića od danas se jednim od vodećih taksi prijevoznika, Eko taxijem voze po značajno jeftinijim cijenama.

Od danas cijena starta vožnje Eko taxijem iznosit će 4 kune, a svaki sljedeći kilometar 3,60 kuna. Minimalna tarifa iznosi 12 kuna, a cijena po minuti tek 90 lipa. Tako će od danas prosječna cijena vožnje rutom od Zagrepčanke do Autobusnog kolodvora u Zagrebu iznositi samo 26 kuna.

Sniženje cijena u Eko taxiju danas je najavio direktor Eko taxija, Mislav Munivrana i
istaknuo: „Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj konstantno pratimo potrebe naših korisnika kao i tržišta. Naš je poslovni cilj fokusiran upravo na naše korisnike kako bi im u svakom trenutku pružili kvalitetan, jednostavan, siguran i ekološki osviješten prijevoz gradom. Osim toga snažno smo predani tome da budemo korisnicima najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka radi koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika.“

Uz nove, snižene cijene vožnje Eko taxijem, korisnici kroz cijelu godinu imaju mogućnost
kartičnog plaćanja kako kroz aplikaciju tako i u vozilu, a koja omogućuju čak 50 posto niže cijene vožnje ponedjeljkom i utorkom te 10 posto ostalih dana u godini.
Akcijom #nizenemoze iz Eko taxija najavili su samo početak brojnih novosti koje uvode u svom poslovanju u 2019. godini, a koje je počelo snažnim rebrandingom kompanije prošle godine, ekspanzijom poslovanja diljem gradova u Hrvatskoj, sniženjem cijena te uvođenjem električnih automobila.


Komentari

loading...
-->