Poznati predstavnici balkanskog gangsterskog rapa stižu u KSET!

KSET

U petak, 15. ožujka u KSET dolaze beogradski predstavnici gangsterskog rapa, Prti Bee Gee.

Zbog crnog humora, osebujnih opisa droga, nasilja, seksa i naziva ih se i heroin rapom. Eufrat (Nikola Jarnević), Mikri Maus (Nikola Jelić) te pokojni Moskri (Davor Bobić) osnovali su grupu 2000. godine.

Do sad su izbacili 5 albuma – Grejtest hits (2002.), Moskri (2006.), Tačno u pre podne!!! (2007.), Bez šećera (2011.) i Petarda (2016.). Do prvog pojavljivanja u javnosti došlo je zahvaljujući podršci grupe Beogradski sindikat na radiju SKC. Nakon prvog albuma ubrzo su postali poznati među underground rap krugovima, a do danas im popularnost nije pala. Njihov drugi album, na kojem se između ostalih nalazi poznata “Lepa Song”, je posvećen Moskrijevoj smrti koja je bila veliki udarac za grupu 2005. godine.

Sudjelovali su u projektu 43zla s reperima Bad Copyja, gostuju na pjesmi “Apartman” s Kišom metaka, a danas surađuju s ostalim reperima iz regije te imaju nastupe po cijelom području bivše Jugoslavije. U Zagreb nerijetko zalaze, a nastupali su i na zadnjem izdanju Drito iz Tvornice.

Karte za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 45 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta cijena karte iznosit će 60 kn.


Komentari