Poznati hotel u Zagrebu nakon 15 godina zatvara svoja vrata

FOTO: TripAdvisor

Nisu uspjeli produžiti petnaestogodišnji najam.

Hotel ARCOTEL Allegra, koji se nalazi u zagrebačkom Branimir Centru, nakon 15 godina poslovanja zatvara svoja vrata. Priopćili su to iz grupacije ARCOTEL Hotels ističući kako odlaze jer im 31. prosinca ističe petnaestogodišnji najam, koji nisu uspjeli produžiti pa će 150 soba svojim gostima morati zatvoriti vrata, piše net.

“ARCOTEL Allegra prirastao mi je srcu i uz ovaj hotel vežu me brojne drage uspomene. Želimo se zahvaliti svim našim gostima, klijentima, poslovnim partnerima i pratiteljima”, kazala je dr. Renate Wimmer, vlasnica grupacije ARCOTEL.

Martin Lachout, predsjednik uprave tvrtke ARCOTEL Hotel AG dodao je da su oni kao hotelska grupacija htjeli rado nastaviti s radom ovog hotela.

“Vjerujemo u destinaciju i zainteresirani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu”, istaknuo je.

Grupacija ARCOTEL pozicionira se u segmentu poslovnog i gradskog hotelijerstva s trenutno 11 hotela u Austriji, Njemačkoj i Hrvatskoj. U kolovozu 2017. otvoren je treći hotel u Beču, ARCOTEL Donauzentrum.

Obiteljska tvrtka, osnovana 1989. u Beču, pridaje veliku važnost osobnom i individualnom okruženju s međunarodnim standardom i vrhunskom kvalitetom. Grupa zapošljava više od 850 zadovoljnih zaposlenika.


Komentari