Poznati frizer Guy Tang stiže na zagrebačke dane ljepote!

Facebook/Guy Tang

S velikim zadovoljstvom predstavljamo edukativni dvodnevni HAIR EXPO program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaćim edukatorima: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvode i novu, atraktivnu temu: TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Predstavit će se desetak izvrsnih tattoo majstora, a u subotu, 9. ožujka održat će se prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda, zabilježite si u planer vikend od 8. do 10. ožujka i posjetite nas na Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom velesajmu.

Komentari