Poznata Zagrepčanka ogorčena na Vatrene: ‘Ponižena sam! Pjevali ste svome kamenjaru, Dalmaciji i Hercegovini, a Zagreb ostao nespomenut’

Photo: Filip Kos/PIXSELL

Društvene mreže, zavijene su navijačkom groznicom, jednako kao i zagrebački centralni trg jučer. No, izgleda da nije uvijek lako svima udovoljiti pa istim tim društvenim mrežama kruže i poruke te komentari nezadovoljnika.

Posebno zanimljiv jest osvrt rođene Zagrepčanke, koja je ujedno i nekadašnja političarka znana poglavito po ulozi međunarodne tajnice u stranci Orah. Riječ je o Vlasti Toth koja se osvrnula na vatrenu groznicu.

Kao rođena Zagrepčanka, osjećam se poniženo. Nitko od nogometaša, organizatora, i sveg ostalog svijeta koji je blokirao grad od 10 ujutro nije se sjetio pozdraviti i zahvaliti stanovnicima Zagreba. Ni riječju, ni kakvom pjesmom. Pjevalo se Dalmaciji, Zagori, Hercegovini, zlatnoj Slavoniji, a Zagreb koji ih je sve ugostio ostao nespomenut. Mi kao nismo Hrvatska, mi im dođemo kao pozornica, kulise gdje će doći, izdivljati se, ponapiti, i urlati od nostalgije za svojim kamenjarem, zaključila je revoltirano.


Komentari