POZNATA TV VODITELJICA ‘OPRALA’ HOD ZA ŽIVOT: Pročitajte što je napisala ‘domoljubima’ i ‘katolicima’ (FOTO)


MReakcije na inicijativu ”Hod za život”, pristižu sa svih strana.Poznata TV voditeljica Ida Prester na svom je Facebook profilu ostavila poruku kojom se obrušila na sve one koji su danas centrom Zagreba, marširali za pravo na život nerođene djece.

”Dragi konzervativci – desnicari – domoljubi – katolici.
Uzeli ste zivot djeci s downovim sindromom. Invalidima. Bolesnima koji si vise ne mogu priustit lijecenje. Civilnim udrugama. Alternativnoj kulturi. Neovisnim medijima.
Vrtice degradirali da ne mogu snitu kruha kupit djeci za obrok.
Ubili ekonomiju birokracijom i klijentelizmom.
Svake godine 30.000 mladih odlazi jer nemaju zivota ovdje.
I jos imate obraza hodat pod geslom – “hod za zivot”?? kakav zivot?
Poslije smrti?”, napisala je TV voditeljica.

Privedena poznata glazbenica 

Podsjetimo, kantautoricu Dunju Ercegović poznatu pod umjetničkim imenom Lovely Quinces privela je policija.

Ercegović je privedena na jutrošnjem prosvjedu u središtu Zagreba. Prema pisanju medija stajala je sa još jednom  ženskom osobom ispred kolone pobornika ‘Za život, obitelj i Hrvatsku’, tj. akcije protiv prava žena na pobačaj koju je organizirale udruge i zajednice građana, Život biraj, SKAC, U ime obitelji, Vigilare, Molitvena zajednica Srce Isusovo, Neokatekumenski put, Božja pobjeda te obitelji i pojedinci.

Glazbenica Ercegović u društvu slikrice Dunje Janković stala je pred kolonu prosvjednika kada ih, prema tvrdnjama svjedoka, policija privodi i odvodi u zagrebačku 1. policijsku postaju.


Komentari