Poznata dizajnerica prošetala centrom u kašmirskim hlačicama: ‘Komentari na moj stajling bili su super’

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Naša osebujna dizajnerica Borna Kotromanić svakom svojom šetnjom, izlaskom ili fotografijom na društvenim mrežama plijeni poglede. Sviđalo se to ljudima ili ne, Borni sigurno ne nedostaje odvažnosti, a njezin stil odijevanja u svakom je slučaju ekstravagantan.

Ni posljednja u nizu kombinacija koju je odjenula za šetnju centrom metropole nije ostala nezapažena. Upravo suprotno – sva je pozornost bila usmjerena na dizajnericu u ultra vrućim hlačicama, koje se vrlo lako mogu pomiješati s rubljem, a i sama Borna kaže kako se radi o udobnim i finim kašmirskim gaćama jednog engleskog brenda Makeda Matheson.

“Moram priznati da su komentari na moj stajling bili super. Centar me već poznaje i oko mene je bilo puno osmijeha i samo pozitiva. A i ja se dobro osjećam na pozornici centra Zagreba”, ispričala je Borna, dodajući kako prije svega voli razveseliti sebe odjećom koju odabere, piše Jutarnji.

“Moram biti odjevena kako volim, pa se to onda reflektira i na druge ljude”, objašnjava ona, dodajući tome kako je kašmirske gaćice u kombinaciji crvene i roze boje upotpunila majicom brenda Zara te cipelama Fendi.


Komentari

loading...
-->