Poziv Zagrepčanima: ‘U petak budite na okretištu Dolje, vidjet ćete kako će izgledati nova žičara’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bit će predstavljena uz prigodan program.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić poziva sugrađane da dođu na okretište i pogledaju kako će izgledati buduća žičara. Naime, u petak, 31. ožujka, u 21,00 sat, na okretištu tramvaja Dolje Gračani, uz prigodni program bit će predstavljena nova zagrebačka žičara vizualizirana u filmskoj 3D animaciji.

Poziv prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke, dragi Zagrepčani

pozivam vas da u petak, 31. ožujka u 21,00 sat budete na tramvajskome okretištu Dolje Gračani, na mjestu polazišta nove zagrebačke žičare.

Uz prigodni program predstavit ćemo novu žičaru vizualiziranu u filmskoj 3D animaciji.

Kako znate, radovi na pruzi od Mihaljevca do Dolja već su započeli, ostatci konstrukcije stare žičare se ruše, trasa se čisti, a u tijeku su pripreme za buduću zagrebačku i sljemensku ljepoticu koja će u punome sjaju zasjati 1. kolovoza iduće godine. Natječaj za opremu nove žičare u vrijednosti od 142 milijuna kuna raspisali smo još 13. ožujka, a 14. travnja ponude se otvaraju.

Zagreb i Sljeme spajamo novim, suvremenim i atraktivnim prijevozom koji na zadovoljstvo svih nas i naših sve brojnijih gostiju iz zemlje i svijeta, čuva naša gradska pluća i naše zdravlje.

Veselim se našemu susretu!


Komentari