Poziv na bubble utakmicu: Poduzetnice protiv manekenki, pjevačica, glumica…

HURA

Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam.

Drugu godinu za redom poznate hrvatske pjevačice i pjevači, glumice i glumci, novinarke i novinari, uz poduzetnice i poduzetnike, studentice i studente zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta okušat će svoje sportsko umijeće u njima nepoznatom sportu – ove godine, bubble nogometu te ukrižati natjecateljske strasti u međusobnim duelima kako bi za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala uz pripadajući software koji će im olakšati svakodnevni život.

Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite HURA! 2017. – humanitarnom bubble nogomet turniru za nabavku komunikacijskih sredstava djeci iz autističnog spektra u Centru za autizam Zagreb, koji će se održati u subotu (30.09.) od 10 do 13 sati u prostorima NC Šalata, Avenija Dubrovnik 15, Velesajam – Paviljon 1, Zagreb.

Ulaz je iz ulice Radoslava Cimermana.

Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku specijaliziranih komunikatora i tablet uređaja kao sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja.

I ovogodišnji HURA! sportski sraz organiziraju pokretači HURA!-e, tvrtke Metroteka i Implementacija snova iz Zagreba, a ove godine i uz potporu Centra za autizam i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Molimo da svoj dolazak kao sudionika i igrača bubble nogometne utakmice najavite na mail: [email protected], kako bi i Vama osigurali na vrijeme natjecateljsku poziciju.


Komentari