Povodom Dana grada progovorili iz GLAS-a: ‘Danas sve što vidimo je grad koji je više od desetljeća pustošila i pljačkala elementarna nepogoda zvana Milan Bandić-HDZ’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

“Danas, kada obilježavamo Dan Grada Zagreba, priličilo bi da u veselju i svečanom tonu jedni drugima čestitamo, dok s ponosom gledamo naš grad”, započeli su iz GLAS-a.

Sablasni lampaš u Maksimirskoj šumi skriva priču koja ledi krv u žilama: ‘Drugi grobovi nisu nikada bili ni pronađeni’

“Ali, ništa od toga, nažalost. Danas sve što vidimo je grad koji je više od desetljeća pustošila i pljačkala elementarna nepogoda zvana Milan Bandić-HDZ, a onda ga je dokrajčio potres. Kao da sve to nije bilo dovoljno, Zagreb i njegovi građani na kraju su još doživjeli i potpunu nebrigu i nezainteresiranost onih koji vode državu i grad.

Dan svog grada mnogi Zagrepčani dočekali su izvan svojih domova i ne znaju  kad će se moći u njih vratiti. Bandić i Plenkovićev HDZ Zagrebu i Zagrepčanima oteli su na kraju i dostojanstvo. Dva mjeseca nakon razornog potresa nisu napravili ništa. Ostavili su nam opustošeni, razrušeni grad i nemamo se danas čemu veseliti.

I zato, svim građanima i građankama Zagreba, umjesto čestitke, želimo da HDZ i Milana
Bandića izbace s vlasti u državi na skorim izborima, a na izborima za godinu dana da od njih oslobode i Zagreb”, dovršili su.


Komentari