POTRESNA ISPOVIJEST! O fantomu s Trešnjevke progovorila jedna od žrtava: ‘Snimao je i maloljetno dijete, to je već perverzija’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Stanari u kvartu Trešnjevka konačno mogu malo odahnuti.

Napokon je uhvaćen ”fantom s Trešnjevke” koji je nekoliko godina na biciklu sijao strah u kosti ljudima, šuljajući se u dvorišta, gledajući kroz prozor i snimajući žene iz tog kvarta. Zagrebačka policija ulovila ga je u ponedjeljak 2. svibnja, otkrivši da se radi o 41-godišnjaku, a cijeli slučaj je za Zagreb.info prokomentirala jedna od žena u čije je dvorište dolazio u više navrata.

Uvijek je vrebao vikendom

Zbog straha oko cijelog slučaja, identitet žene nismo otkrivali.

“Ukupno je bio četiri puta kod nas, a jednom smo ga ulovili da snima kćer od susjeda kroz prozor dok je ona spavala”, otkrila nam je na samom početku i istaknula da je fantom uvijek vrebao vikendom, u večernjim satima.

Na pitanje kako fantom izgleda, odgovara:

“Ja sam ga uvijek zaticala u svom dvorištu kada sam se vraćala kući u večernjim satima s pića i sl. On nema ništa specifično, što ga izdvaja od drugih da bih ga mogla prepoznati u masi. Naizgled sasvim običan čovjek, ali onda onda dođe u dvorište, gleda i promatra… Ne znaš što možeš očekivati”.

‘Kad sam ga zadnji put vidjela, izbeljio mi se’

Posljednji susret teško da će zaboraviti.

“Kada sam ga zadnji put vidjela, izbeljio mi se i nešto iskomentirao. Susjedu koji je krenuo trčati za njim rekao je da je ‘majmun’. Potpuno je nepredvidljiv. U tom trenutku kad mi se izbeljio nisam znala što će se dogoditi, hoće li me udariti. Jako neugodan osjećaj”, ispričala nam je stanarka s Trešnjevke.

“Nakon toga, dvije večeri za redom bio je u dvorištu moje prijateljice. Doslovno ista scena, vreba na biciklu i gleda”, dodaje.

Snimao maloljetno dijete

Da je voajerizam otišao stvarno predaleko, svjedoči izjava naše sugovornice da je 41-godišnjak snimao maloljetno dijete. No, u današnjem priopćenju zagrebačka policija je poručila da muškarac nije počinio ni kazneno djelo ni prekršaj, ali se u proteklom razdoblju ponašao “društveno neprihvatljivo”.

“Kada dolazim doma, očekujem da ću ga vidjeti u dvorištu. Zvali smo i policiju, ali kako uvijek dolazi na biciklu, uspije pobjeći.  Mi smo policiji dali sve informacije, da on gleda kroz prozor, snimao je i maloljetno dijete, to je već perverzija. Po meni tu ima temelja za kazneno djelo”, priča nam sugovornica i dodaje da je ugnjetavanje trajalo šest mjeseci te  da je fantom prijavljivan i prije dvije godine.

“Najviše me je strah zbog toga što on vrlo dobro zna tko sam ja i gdje živim. Gdje god da me vidi, prepoznao bi me. Taj dio mene najviše uzrujava”, zaključuje naša sugovornica.


Komentari