POTRAGA ZA MLADIM IVANOM ZAVRŠILA TRAGIČNO: Otac ga je nakon osam dana pronašao mrtvog u podrumu

Facebook

Priča je nažalost završila tragično.

Potraga za nestalim Ivanom Blajićem, 18-godišnjakom iz Zagreba, završila je na najtragičniji mogući način. Njega je mrtvog, osam dana nakon nestanka, danas u poslijepodnevnim satima pronašao njegov otac Ivan u podrumu zgrade u kojoj su živjeli.

Njegovo beživotno tijelo otac je pronašao oko u nedjelju 10. travnja oko 14 sati, a iz policije su potvrdili kako je riječ o suicidu, prenosi Jutarnji.

Podsjetimo, Mladom Zagrepčaninu Ivanu Blajiću (18) prije točno tjedan dana izgubio se svaki trag. Posljednji puta je viđen 2. travnja u poslijepodnevnim satima, njegov otac Ivan u nedjelju ujutro ustao je kako bi mu kupio nešto za doručak, no, mladić više nije bio kod kuće.

Nedavno je ostao bez majke

Policiji je dao Ivanovu fotografiju iz 2012. godine, noviju nije imao jer se Ivan nikad nije volio fotografirati niti je volio ikakve formalnosti. Otac ne zna što ga je moglo nagnati na bijeg. Vjeruje da mu je “puna kapa” svega. Naime, Ivan je početkom prosinca prošle godine ostao bez majke koja je preminula nakon duge i teške bolesti od koje je bolovala 25 godina.

“Ako je ikako moguće, želim da se javi ili odmah dođe kući tati, gdje mu je i mjesto. Bez njega ja ne mogu živjeti”, zavapio je Ivanov otac, koji ga je na koncu pronašao u podrumu zgrade u kojoj živi.


Komentari