Potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrntičkih djelatnosti

FOTO: Zagreb.info

Grad Zagreb je raspisao javni natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.

Zahtjevi se podnose u roku 30 dana od dana objave natječaja na web stranicama Grada Zagreba, a sredstva koja se dodjeljuju su bespovratna.

Korisnici potpora mogu biti obrti, djelatnosti slobodnih zanimanja te mikro, mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisana u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju djelatnost na obrtnički način.

Osnovni uvjet je da imaju sjedište na području Grada Zagreba i obavljaju tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost.


Na natječaj se ne mogu javiti poslovni subjekti koji nemaju ni jednog zaposlenika.

Osim na stranicama Grada Zagreba Zagreb.hr, natječaj je objavljen i na oglasnim pločama Udruženja obrtnika grada Zagreba i Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Zagreb, a obavijest o raspisivanju natječaja objavljena je u dnevnim novinama.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15. ožujka 2017., a sve potrebne zahtjev, izjave i popis potrebne dokumentacije možete pronaći na ovom linku.

Komentari