Koji potez! ZET – ovac ga nije pustio u bus s biciklom, a njegova reakcija oduševila putnike

Facebook

Vozač i biciklist rastali su se u pomirljivom tonu.

U petak, u poslijepodnevnim satima, Zagrepčani koji su imali tu sreću svjedočili su jednom zanimljivom događaju koji se odvio između vozača ZET – ovog busa i jednog biciklista.

Naime, mladi Zagrepčanin zamolio je ZET – ovog vozača da ga pusti u bus s biciklom, no vozač to nije dozvolio unatoč nagovoranju biciklista. Vozač i biciklist rastali su se u pomirljivom tonu, a nekoliko stanica kasnije putnici su uočili biciklista kako se trudi sustići bus.

“Lik je pokušao ući u bus s biciklom. Vozač ga nije pustio unatoč poduljem nagovaranju. Evo ga, sad pedalira kao manijak i već 4 stanice juri bus da bi stigao prije njega i na svakoj stanici pokazao vozaču srednjak”, podijelila je jedna od putnica iz busa na svom privatnom Facebook profilu.

zeet zagrepčanka

“Nisu se svađali. Nekoliko stanica kasnije uočila sam ga kako sustiže bus i pokazuje srednjak. S tim da ga je ZET – ovac totalno ignorirao.  Meni je bio simpa taj njegov način reakcije, kao ljut je, ali nije radio scene nego ovo”, kazala nam je Zagrepčanka koju je ovaj događaj silno zabavio.

U svakom slučaju, bolja reakcija od ulaska u raspravu te potencijalnog incidenta o kakvima smo već puno puta pisali.


Komentari