POSVOJITE ZALJUBLJENI PAR: Ljubav cvjeta i među preslatkim stvorenjima (FOTO)

Zoo Zagreb

Najromantičniji dan u godini se bliži.

Valentinovo ni ove godine neće zaobići životinje u Zoološkom vrtu, među kojima cvijeta ljubav. Najdugovječniji par u Zoološkom vrtu, nilski krokodili, uskoro slave srebrni pir. Iako ne pretjeruju s interakcijom, kao starom bračnom paru, važno je da su jedno uz drugo.

U stabilnim su vezama, među ostalima, i morski lavovi Zagi i Edith, labudovi Greta i Gul te deve Abdul i Egiyn.

camelus_bactrianus_2010_vrbanic

No, uz one koje traju već godinama,  u Vrtu se rađaju i nove ljubavi. Tako su tapiri Robi i Adina, koji su još prošle godine bili tek u fazi flertovanja, danas ponosni roditelji.

zalophus_californianus_2009_22

dolichotis_patagonum_2015_vrbanic

Prinova u njihovu obitelj stigla je za vrućih ljetnih dana, a u isto vrijeme malena obitelj gibona dobila je novog člana. Mare Juanita i Ozzy i ove su godine nastavili povećavati svoju brojnu obitelj. I mnogi drugi maksimirski divlji stanovnici nisu uspjeli izbjeći Amorove strelice te su slatke roditeljski brige upoznali i noćni majmuni, a u protekloj godini pomladak je stigao i u obitelj zebri, crvenih vjeverica, smeđih kapucina, nosatih rakuna, prerijskih pasa, zlatnih agutija…

aonyx_cinereus_2015_vrbanic

Posvojite par

“Budući da znamo da ljubav ne cvijeta samo među našim stanovnicima, i ove smo godine svima koji se vole međusobno, a uz to ih spaja i ljubav prema životinjama, omogućili posvojenje nekog od parova našeg Vrta.”, poručili su iz Zoološkog.

Posvojiti možete prema uobičajenim kategorijama (brončani, srebrni , zlatni i VIP), a svima koji već jesu posvojitelji neke od životinja zagrebačkog Zoološkog vrta, ili će to postati do 12.2.2016., prenosimo važan poziv od strane vaših i naših posvojenih životinja! Žele Vam se zahvaliti za vašu ljubav i podršku te vas zovu na spoj za Valentinovo!

Kako na spoju nitko ne bi “izvisio”, 14.2.2016. svim ćemo posvojiteljima omogućiti besplatan ulaz u Zoološki vrt!

NAPOMENA: Zaljubljeni par Zoološkog vrta možete posvojiti do petka, 12. veljače 2016.

Besplatan ulaz imaju svi koji su posvojili životinju nakon 14.2.2015. Besplatan ulaz vrijedi isključivo za nedjelju, 14.2.2016., uz predočenje osobne iskaznice na blagajni Zoološkog vrta.


Komentari