Postanite ‘mladi gradonačelnik Grada Zagreba’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Objavljen je javni poziv za dodjelu priznanja “Mladi Gradonačelnik Grada Zagreb 2020.”, a dodjeljuje se jednoj mladoj osobi između 15 i 30 godina starosti za dosadašnja postignuća u radu s mladima te idejno rješenje novih projekata za mlade u Gradu Zagrebu. Javni poziv traje do 29. lipnja, a odabrani kandidat/kandidatkinja će biti dobit će za to priznanje 12. kolovoza.

Predložiti kandidata, odnosno kandidatkinju, kažu u Gradu, može službeno tijelo mladih koje djeluje na području Grada poput udruga koje ciljno rade s mladima i za mlade, studentskog zbora ili vijeća učenika, pomlatka političke stranke, sindikalne ili strukovne organizacije ili neformalne skupine mladih od njih najmanje 15.

Osim dokumentacije potrebne za kandidaturu, potrebno je dostaviti motivacijski esej od 500 riječi na temu “Da sam ja Gradonačelnik”, odnosno “Da sam ja Gradonačelnica..”, a u njemu će izložiti i obrazložiti barem dva projekta za mlade koje bi provela da je izabrana za Gradonačelnika/cu Grada Zagreba.  Detalje vezane uz kandidaturu možete vidjeti na poveznici.


Komentari