POSLIJE KIŠE DOLAZI SUNCE! Evo što kažu prognostičari kada stiže lijepo vrijeme (FOTO)

Igor Kralj/Pixsell

Planirate li za vikend putovati, pogotovo prema zapadu, to jest prema moru, pazite jer će u gorskoj hrvatskoj biti snijega i susnježice.

Kiša nas pere već danima, ako ne i tjednima i svima nam već polako ide na živce sušenje mokre odjeće i obuće kao i nanašanje kišobrana koji nam nekada više odmaže nego pomaže. No, vrijeme nas jednostavno ne prestaje daviti s tmurnim oblacima, a kao provokaciju nam pošalje tu i tamo koju zraku sunca, taman toliko da se malo razveselimo, a onda opet stižu oblaci i kiša.

Prema najnovijim meteorološkim prognozama i ovoga vikenda osuđeni smo na kišu i hladnoću, stoga, ne planirajte neke veće izlaske po gradu ili prirodi, barem ne bez kišobrana. Isto tako planirate li za vikend putovati, pogotovo prema zapadu, to jest prema moru, pazite jer će u gorskoj hrvatskoj biti snijega i susnježice.

No, nakon kiše uvijek dolazi sunce, pa će tako i ono osvanuti nad Zagrebom, ali tek u ponedjeljak. Pokažu li se prognoze točnima, ponedjeljak bi mogao biti sunčan, ali samo ponedjeljak jer nas u utorak i srijedu očekuje, pogodite što. Kiša!

Četvrtak i petak ipak će nam donijeti malo radosti jer je za njih, barem kako sada prognoze kažu, rezervirano sunce. No, vrijeme nas je već toliko puta prevarilo posljednjih mjesec dana pa je teško sada kazati hoće li se sunčane prognoze za kraj idućeg tjedna i ostvariti.

DHMZ
DHMZ


Komentari