Posjetite klizalište Ledeni park i vlakom putujte upola jeftinije

FOTO: Ivan Klindić

Tjedan dana će HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima klizališta Ledeni park omogućiti kupnju povratnih prijevoznih karata po cijeni sniženoj 50% od redovne prijevozne u 1. i 2. razredu svih vlakova sukladno važećem voznom rasporedu. Tako, u razdoblju od 1. prosinca do 6. siječnja putnici će moći ostvariti navedeni popust, a osnovu popusta činit će povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom klizališta Ledeni park, s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte s kojom će se dokazati da je putnik uistinu bio posjetitelj.

Prijevozne karte po popustu 50% od redovne cijene posjetitelji klizališta Ledeni park u Zagrebu kupuju na prodajnim mjestima HŽ Putničkog prijevoza, a ispostavljaju se isključivo kao povratne. Djeca do navršenih 6 godina života prevoze se besplatno.

Pravo na navedeni popust imaju putnici koji pri kupnji pojedinačne prijevozne karte izjave da putuju na klizalište Ledeni park, a u povratku vlakopratnom osoblju prilikom pregleda pokažu prijevoznu kartu ovjerenu žigom klizališta Ledeni park s datumom unutar valjanosti prijevozne karte. Putniku koji neće imati ovjerenu prijevoznu kartu ili će putovati izvan navedenog razdoblja vlakopratitelj će naplatiti razliku do pune cijene.

Posjetitelji koji prilikom kupnje ulaznice za Ledeni park pokažu pojedinačnu prijevoznu kartu ili Pametnu  karticu HŽ-a, cijena ulaznice će, ovisno o terminu klizanja (10-16h, 16-23h) iznositi 10 kn ili 15 kn.

Prilikom kupnje ulaznice za Ledeni park ne zaboravite ovjeriti svoju kartu za vlak kako biste je u povratku mogli pokazati vlakopratnom osoblju i time potvrdili pravo na popust.

 

Komentari